Hirdetés

Nem elírás, tényleg ennyi szabad hely kell a Medal of Honor: Above and Beyond telepítéséhez

|

A jelek szerint a Medal of Honor: Above and Beyond lesz a 2020-as év legnagyobb tárhelyigényű játéka.

Hirdetés

Medal of Honor: Above and Beyond fejlesztése eredetileg nem úgy indult, hogy VR-játékot fog készíteni a Respawn Entertainment, de a Facebook illetékesei elég meggyőzőket voltak, így a csapat letette a voksát az Oculus Rift mellett. A második világháborús VR lövölde nagyon meggyőzőnek tűnik, ehhez viszont combos tárhelyigény is párosul.

Kiderült ugyanis, hogy a Medal of Honor: Above and Beyond telepítéséhez nem kevesebb mint 340 GB-nyi szabad helyre lesz majd szükségünk a számítógépünkön. Fontos, hogy ekkora hely csak magához a telepítéshez kell.

Az installálást követően ugyanis "csak" 170 GB-ot foglal majd a játék. Összehasonlításképpen a Microsoft Flight Simulator az egész Föld 1:1-es méretarányú modelljét képes mindössze 127 GB-on tárolni - persze ehhez kell a folyamatos internetkapcsolat is, hogy az online elérhető adatokkal is dolgozni tudjon a játék. Nincs mese, komolyan el kell már gondolkodni azon, milyen tárolókapacitással számol az ember, főleg ha komoly VR játékokat is ki akar próbálni. Azt sem szabad elfelejteni, hogy egy HDD-vel nem leszünk sokkal beljebb, az új Medal of Honornak kifejezetten SSD-t ajánlanak. 

A Medal of Honor: Above and Beyond december 11-én fog megjelenni, kizárólag Oculus Riftre és Steam VR-ra-

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)