Hirdetés

PlayStation VR2-re is megjelenik a Ghostbusters VR, de közben egy második Szellemirtók projekt is készül

|

A Ghostbusters licencet két VR-os alkotáshoz is fel fogják használni a közeljövőben.

Hirdetés

A Sony már a legutóbbi PlayStation State of Play alatt is szentelt némi műsoridőt a PSVR 2 promóciójának. Csak a rajtra 20 játékot tervez kiadni hozzá a konzolgyártó, amit még több követ majd az előttünk álló években. Mint most kiderült, a platformot erősítő címek közé fog tartozni a Ghostbusters VR is.

A játék teljes értékű Szellemirtók-élményt ígér a maga sztorijával, küldetéseivel és kooperatív lehetőségeivel. Furcsa is lett volna, ha nem keresztezhetnék a haverokkal protonágyúk sugarait.

Hirdetés

Mindeközben a Hologate egy új projekten is dolgozik Ghostbusters VR Academy címmel. Ez a játék egy helymeghatározás alapú móka lesz, amit 400 különböző Hologate helyszínen élvezhetünk majd világszerte. Az Academy valamikor 2022 végén fog befutni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A Ghostbusters most kisebb reneszánszát éli. A Szellemirtók: Az örökség teljesített rosszul, de már úton van egy új animációs sorozat és egy aszimetrikus PVP játék, a Ghostbusters: Spirits Unleashed is. Utóbbi remélhetőleg lesz olyan jó, hogy megnyerje magának a Dead by Daylighton edződött játékostábort is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)