Hirdetés

Tényleg jön az új Metro-játék, de nem mindenki fog ennek örülni

|

Egészen más lesz, mint a Metro-széria korábbi része, már ami a megjelenési platformokat illeti.

Hirdetés

Elvileg már két és fél éve dolgozik a Vertigo Games (igen, nem a 4A Games) a legújabb Metro-játékon, amit végül a mai PlayStation State of Playen le is lepleztek, de annyi bizonyos, hogy ennek a bejelentésnek a hallatán nem lesz minden Metro-rajongó maradéktalanul elégedett.

A következő felvonás, vagyis a Metro Awakening ugyanis ezúttal egy VR-kaland lesz, ami PSVR 2-re, Meta Quest 2-re, 3-ra és Steam VR-ra érkezi.

Hirdetés

Az új epizód egy előzménytörténet is lesz egyben, még a Metro 2033 előtt járunk a sztoriban, ami a Metro regényekért felelős Dmitrij Alekszejevics Gluhovszkij írt nem mellékesen. 

Egészen pontosan 2028-ban járunk, és egy Serdar nevű orvost irányíthatunk, aki a felesége felkutatására indul. Mindez így fest a gyakorlatban:

Ti tesztek majd vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)