Hirdetés

A Valve-nak frissítenie kellett a Steam VR-t, mert túl gyorsak a Beat Saber játékosok

|

A profik gyorsabban mozognak, mint azt a Valve lehetségesnek gondolta.

Hirdetés

A Beat Saber játékosokról gyűjtött adatok láttán a Valve VR csapata kénytelen volt belátni, hogy elmérte, mennyire mozgathatja gyorsan valaki a csuklóját és a karjait. A Steam VR frissítésének leírása szerint emiatt gyorsítaniuk kellett az eszközök reakcióidejét.

Hirdetés

A frissítés érinti a Vive hardverének Lighthouse követési technológiáját. Ez mondja meg, hogy a játékos mikor, hol és hogyan mozgatja a kontrollert, és ezeket az adatokat küldi át a Steam VR-nak. Utóbbinak volt egy a Valve által gondolt maximális lehetséges mozgássebességre beállított határértéke,  ezt kellett most megemelniük.

"Mint kiderült, egy megfelelően motivált emberi lény egy könnyű kontrollert képes az általunk lehetségesnek hittnél gyorsabban forgatni (3600 fok/másodperccel!) ."

-írta a cég. Még egy kis gyakorlás, és mehetnek a fénykard párbajok is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)