Hirdetés

VR modot kapott több Resident Evil cím, a Monster Hunter Rise és a Devil May Cry 5

|

Az utóbbi évek Capcomos felhozatalának jelentős részét pörgethetjük már egy VR headset segítségével.

Hirdetés

Praydog tavaly ugrott neki, hogy összedobjon egy VR modot, ami támogatja a RE Engine-nel készült játékokat. Ma meg is jelent a csomag első publikus változata, és bár még messze nem hibátlan a cucc, kísérletezésre így is tökéletes.

A mod a jelenlegi formájában a Resident Evil 7-et, a Resident Evil 2 Remake-et, a Resident Evil 3 Remake-et, a Resident Evil Village-et, a Devil May Cry V-t, és a Monster Hunter Rise-ot támogatja.

Hirdetés

A Resident Evil 2-t és 3-at mozgásérzékelőkkel is irányíthatjuk, és ezekben mind a kések, mind a gránátok működnek fizikai gesztusokkal. A Resident Evil 7 sajnos még nem kapott mozgásérzékelő támogatást, és a Resident Evil Village esetében is csak nagyon kezdetleges megoldásról beszélhetünk. Az audio források pozícionálásával sincs minden rendben, de ez a probléma a Monster Hunter Rise-nál és a Devil May Cry 5 esetében is jelentkezik.

Mindent összevetve messze vagyunk még az ígéret földjétől, de első verziónak nem rossz a dolog. Ha valaki el akarna kezdeni kísérletezgetni a dologgal, az itt megtalálja a modot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)