Hirdetés

50.000.000 eladott PSP

|

A Sony PlayStation 3 konzolja talán nem éppen a legsikeresebb, de sebaj, itt a felmentősereg, a PSP!

Hirdetés

A mai rohanó világban jó ötlet egy hurcibálható készülék piacra dobása. A Sony jól érezte ezt 2007-ben, és a PSP jött, látott, győzött. A kis kütyü legújabb revíziója - a PSP-3000 -  már igazán jó grafikával rendelkezik, sokáig húzza az aksi, dizájnos a készülék, mikrofon is van, meg minden. Szoftvertámogatottság is van bőven, több mint 2.000 cím közül választhatnak a büszke tulajdonosok. Tavaly ősz óta már a PlayStation Store is elérhető minden PSP tulaj számára, ahol több mint 500 játék várja a letöltést. A  készülék sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy még a konzolokra elvből rá sem néző kisöcsém is vett egyet, és azóta nem is látta senki az arcát, mert olyan mintha odaragadt volna a PSP. Ez a nagy lelkesedés azonban lecsengőben van nála, mert már nagyon fáj az orra, mivel képtelen elsőre egy 90 cm-es ajtón bemenni. Szerencsére a világ többi része még nem törte össze-vissza magát, így aztán mindenki PSP-t vásárol, a Sony nagy örömére.

 

psp_3000_1.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)