10 játék, amit még pár óráig 2000 forint alatt vehetsz meg a Steam őszi vásárában

|

Minden jónak vége szakad egyszer, a Steam őszi vására is utolsó óráit éli éppen, ezért mutatunk gyorsan pár olyan játékot, amit szerintünk érdemes még olcsón beszerezni.

Hirdetés

Ahogy minden évben, idén is nagyot ment a Steam őszi vásár, amely pontosan ma este 19:00-kor húzza le a rolót, tehát alig pár órád van arra, hogy még gyorsan körbenézz Steamen, és beszerezd azokat a címeket PC-re, amelyek eddig talán túl drágák voltak.

Értelemszerűen képtelenség minden játékot bemutatni, ami megéri a vásárlást, de akad pár igazán csodálatos gyöngyszem, amelyeket most 5 euró (vagyis nagyjából 1900 forint) alatt szerezhetsz be, és amelyeket szerintünk mindenképpen érdemes kipróbálni, ha eddig kimaradtak valamiért. A lista szubjektív, teljesen szabadon választott az akciós címek közül, szóval ne is akaszkodjunk össze azon, ha valami kimaradt, minden játék csodálatos, minden játékos egyedi virágszál, ez most csak egy extra lehetőség arra, hogy felfigyelj pár különleges alkotásra, hátha szereznek olcsón néhány kellemes, emlékezetes órát. 

Hirdetés

Firewatch - 3,90 euró

A Campo Santo egyedi hangulatú, felfedezésre és egyedi narratívára épülő játékát az egész szerkesztőségünk imádta, nem véletlen, hogy a Valve fel is vásárolta a fejlesztőket. Tesztünket itt olvashatod róla

Steam oldal

Inside - 1,99 euró

A Playdead lenyűgöző platformere, amiről mazur itt írt egy lelkendező tesztet annak idején (sajnos a képek megsemmisültek a cikkben, de az írás minden szava remekül átadja, miért kötelező kipróbálni ezt a játékot).

Steam oldal

Keep Talking and Nobody Explodes - 4,43 euró

Ha van VR-szemüveged, akkor a Steel Crate Games agymenése az egyik legjobb társasjáték, amit közösséggel játszhatsz, de szemüveg nélkül is remek élményt nyújtó logikai móka vár rád - egy bomba hatástalanítása még sosem volt ennyire nehéz feladat.

Steam oldal

Age of Empires II: Definitive Edition - 4,99 euró

Ezt vajon kell magyarázni? Age of Empires II 2000 forint alatt? Szerintünk ezt nem kell magyarázni, de a tesztünket azért érdemes lehet elolvasni

Steam oldal

Enter the Gungeon - 4,43 euró

A Devolvert sosem kellett félteni attól, hogy egyedi hangulatú, különleges kihívást jelentő játékokat tegyen le az asztalra, és ha csodálatos magyarsággal élve egy igazán kemény bullet hell dungeon crawlert szeretnél kipróbálni, akkor most olcsón megteheted. Érdemes.

Steam oldal

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Black Mesa - 2,99 euró

Sosem volt még ilyen olcsó a Half-Life Source-ban újradolgozott verziója (oké, most nemrég ingyen volt az eredeti Half-Life, de azért ez is bőven megéri ezt az akciós árat), talán ez nem is igényel több szót, pótold be, ha valamiért nem volt meg a legendás cím. Már csak azért is, mert igen nehéz szülés volt.

Steam oldal

Doom - 3,99 euró

Ez bizony nem a régi Doom, hanem a 2016-os reboot, amely szinte minden tekintetben tökéletesen modernizálta a retro FPS legenda hangulatát és játékmenetét, ennyi pénzért külön törvényt hoznánk arra, hogy minden gamernek kötelező legyen kipróbálnia. Tesztünket itt olvashatod róla (igen, sajnos itt is hiányoznak a képek, sajnos nem volt velünk kegyes az idő és a technika, de a szavak kőbe vésődtek).

Steam oldal

Hellblade: Senua's Sacrifice - 4,49 euró

Oké, nem akarjuk elveretni az összes aranyad, de a Ninja Theory nyomasztóan csodálatos kalandjátéka sosem volt ilyen alacsony áron beszerezhető, és hát olvasd el, mit írtunk róla annak idején, megérted, miért javasoljuk nagyon erősen a beszerzését.

Steam oldal

Huntdown - 3,90 euró

Bűnös élvezet az Easy Trigger Games oldalnézetes cyberpunk lövöldéje, ami pont elég nehéz ahhoz, hogy felidegesítse az embert, és pont annyira hangulatos, hogy mégse akarja abbahagyni a játékot. Próbáld ki, ha csíped a műfajt.

Steam oldal

SOMA - 4,34 euró

Különleges sci-fi horror is felfért a listánkra, amelyről anno RG írt tesztet, nem makulátlan a Frictional Games alkotása, de ennyi pénzért bőven megéri tenni vele egy próbát.

Steam oldal

Te mit szereztél be az őszi vásáron? Melyik címet ajánlanád vásárlásra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)