Hirdetés

Újabb Steam leárazások indultak, most egy legendás játékot is fillérekért szerezhetsz meg

|

Senki sem hitte volna, de a zombis túlélőmókák nagypapája végre elhagyja az Early Accesst, és ennek örömére olcsón adja magát.

Hirdetés

A Steam minden héten leakciózza a játékainak egy részét, de ezúttal a Weeklong Deals szekció egy nagyon izgalmas címet is tartalmaz. A 7 Days to Die története 2013-ban kezdődött, amikor a gyűjtögetős, építgetős, poszt-apokaliptikus túlélőkalandok még csak bontogatták szárnyaikat. A 7 Days volt az egyik első a műfajban, de az 2013-as óta az Early Access fázisában totyorgott. Ez azonban hamarosan, végre változni fog.

A 7 Days to Die júniusban végre tényleg eljut az 1.0-s verzióig, ez viszont magával hoz pár kellemetlen és kellemes apróságot is. Ami a konzolos tábort illeti, ők bajban vannak: az Early Access verzió indulása óta sokat változtak a konzolhardverek, így a fejlesztők nem tudják a régi verziót 1.0-ra frissíteni. A kitartó rajongóknak egy új példányt kell venniük a megjelenés után, de a Microsofttal és a Sonyval együtt dolgozva a fejlesztők akciós árat tudnak majd kínálni a korábbi vásárlóknak.

Hirdetés

A PC-s tábor minden szempontból jól járt: ott nem kell új példányt venni, viszont ott is dübörög az akció. A 7 Days to Die most csak 5,51 euróba kerül. Az árcímke 44,99-re fog felugrani az 1.0-s megjelenés után.

A zombis móka mellett persze egy rakat másik leárazás is vár mindenkit, érdemes a linkre kattintva a teljes kínálatot végigpörgetni, de mi is összeszedtünk pár érdekességet:

A 7 Days to Die, és a többi fenti akció április 29-ig érvényesek. Csapj le rájuk, amíg lehet.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)