20 játék a Steam téli vásárban, ami sosem volt még ilyen olcsó

|

Ha eddig kuporgattad a megtakarításodat, akkor most lesz érdemes feltörni a perselyt: a Steam karácsonyi vására sosem volt ennyire csalogató.

Hirdetés

December 21-én hivatalosan is megkezdődött az év egyik legjobban várt akciója, a Steam téli vásár. A Valve ismét több száz játék árát nyeste le, köztük új titánokét és visszatérő klasszikusokét. Akad azonban mindezek között néhány olyan cím is, melyeket még sosem kínáltak ennyire kedvező árakon.

Ezek közül válogattunk most párat nektek, mert érdekes játékok, és mert tényleg komolyan vehető akciókról beszélünk esetükben, amire már bőven érdemes lehet odafigyelni.

A lenti 20 címet tehát ilyen olcsón még nem húzhattátok be soha, érdemes megnézni az alábbi listát, hátha akad olyan alkotás, amit már régóta szerettetek volna kipróbálni, de az ára tartott vissza.

Hirdetés

Íme azok a játékok, amiket szerintünk érdemes megfontolni ilyen árak mellett:

A téli vásár többi ajánlatát megtaláljátok a Steam főoldalán, ahol a 2023-as díjakat is kioszthatjátok. A karácsonyi buli 2024. január 4-én, este 7-ig tart.

Ti melyik címet vadásszátok le?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)