Alan Wake 2 és Forza Motorsport - ezzel játszunk a hétvégén

|

Szembenézünk a Sötét Hely rémségeivel, hogy aztán remegő lábakkal nyomjuk tövig a gázpedált Suzukában.

Hirdetés

Friss játékmegjelenésekkel (Prince of Persia: The Lost Crown és The Last of Us Part II Remastered) fordulunk rá a hétvégére, ami sokunk tervét keresztülhúzhatja elmaradásaink módszeres pótlására vonatkozóan. Nevetséges első világbeli gondjainkat tetézi, hogy több cím is felkeltette az érdeklődésünket a legutóbbi Xbox bemutatón, nagyon úgy fest, hogy 2024-ben sem lesz rövidebb a lista.

HP - Az Alan Wake 2 követeli, hogy a végére érjek már végre, de akármennyire is csodásnak tartom ezt a játékot, sajnos mindig elkalandozom másfelé, most éppen retró 3DO játékokat próbálgatok emulátorral (egészen pikáns szakasza volt ez a játéktörténelemnek). Addig is restellem, de Alan továbbra is vár, a Baldur's Gate 3-ról már nem is beszélve,  de az ugye nálunk családi program, szóval két ember időbeosztásához kell alkalmazkodnia. Nem könnyű.

Paca - Még mindig nem enged a The Last of Us Part II roguelike módja, de most már muszáj átfordulnom az Alan Wake II-re, mert közel a Tekken 8, a Helldivers 2 és... nem is sorolom tovább, ez is egy jó év lesz, és még nagyon sok játékhoz nincs dátum sem.

Hirdetés

Csirke - Hétvégén Aggtelek felé vesszük az irány a családdal, szóval most nagy játék nem lesz, maximum valami mobilos prüntyögés. 

Szada - Szívesen írnék hétvégi játékajánlót, de nem érek rá. Éppen most fosztottam ki egy közeli monostort, hogy legyen miből felhúznom egy új épületet Ravensthorpe-ban, és ezer dolog vár még rám: szövetségeket kell kötnöm, megbízásokat kell teljesítenem, már ideje lenne továbbfejleszteni a felszerelésemet, és alakul valami egy vadászlánnyal is, hamarosan randira hívom. Vikingnek lenni nem egyszerű, de roppant szórakoztató - legalábbis az Assassin's Creed Valhallában.

Zs - 20 évnyi "forzulással" a hátam mögött ugyan több szempontból (bugok, kevés tartalom, minimálisan fejlődött látvány) is óriási csalódásként éltem meg az ősszel kiadott Forza Motorsportot, azt azonban meg kell adnom, hogy a vezetési élmény még sosem volt ilyen jó, így mostanság ezzel kínzom magam. Az Xboxom főképernyőjén viszont már a Ghostwire: Tokyo is kacsintgat rám a folytatásért, így a szabadidő eltöltése biztosan nem jelent majd gondot.

kristfvarg - Idő szűkében a múlt hétvége óta sajnos csak pár órát sikerült eltöltenem az Alan Wake 2 társaságában, ami azt jelenti, hogy az utolsó néhány fejezet továbbra is várat magára. Viszont mivel mindenki annyira dicsérte, ránéztem már én is a Prince of Persia: The Lost Crown demójára, ami egyből beszippantott, így elég jó esélyt látok arra, hogy a teljes verzióval folytassam majd a továbbiakban.

Hunter - Arról, hogy én mivel játszok most hétvégén, majd hallotok eleget a következő hetekben. Mondjuk azt, hogy valahol el vagyok veszve projektek között, és reggelente be fogok lépni a Genshin Impactbe, valamint a Honkai: Star Railbe, hogy a napi kötelezőket letudhassam. A többire majd később visszatérünk.

Chava - Szerencsére nem jelentkeztek még elvonási tünetek, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem térnék vissza szívesen a Baldur's Gate 3-hoz. A múlt héten tudatosan beiktatott szünet és egyéb elfoglaltságok miatt azonban erre most még nem kerül sor, így aztán szabad óráinkban minden bizonnyal a koreai drámák darálását folytatjuk. Most épp az Út a pokol felé (Hellbound) következik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)