Augusztusban már éledezik a játékipar, izgalmas újdonságok érkeznek

|

Még mindig egy hónapot kell várnunk a Starfieldre, de azt tölthetjük például Baldur's Gate 3-mal, az EA új, merész játékával, vagy ilyen-olyan különlegességekkel.

Hirdetés

Nem nagy meglepetésünkre július csak egy-két érdekes játékkal szolgált, és az sem volt teljesen váratlan, hogy a Capcom dinós multis játéka, az Exoprimal gyenge lett; legalább annak örülhettünk, hogy a Jagged Alliance 3-mal a sorozat végre egy újabb olyan résszel bővült, amiről érdemes beszélni.

Októberre éri el a csúcsát az őszi szezon, augusztusban még van időnk kísérletezgetni és elmaradásokat pótolni, szeptemberben pedig a Starfield, a Mortal Kombat 1, a Lies of P és a Cyberpunk 2077 kiegészítője foglalja majd le szabad kapacitásunkat - előbb azonban lássuk, mit hoz a következő néhány hét.

Hirdetés

2023. augusztusi megjelenések 1-2. hét

Baldur's Gate 3 - augusztus 3. - PC

2020 októbere óta játszható korai hozzáféréssel a Baldur's Gate sorozat harmadik számozott része, és most ért el oda a fejlesztés, hogy a Larian Studios teljesnek nyilváníthassa szerepjátékát - legalábbis a PC-s változatot, mivel az már augusztus elején megjelenik, a PS5-ösre még egy hónapot kell várni, az xboxos pedig valamikor a távolabbi jövőben fog megjelenni. Nagy változás, hogy ezúttal körökre osztott harcokban kell felülkerekedni mindenféle D&D-s gonoszokon. A főszereplő - aki 12 kaszt és 11 faj egyikét képviselheti - egy elmenyúzók által parazitával megfertőzött harcos, aki társaival együtt azért küzd, hogy megszabadulhasson a benne lakozó szörnyűségtől, mely egyébként rejtélyes képességekkel is felruházza őt.

Atlas Fallen - augusztus 10. - PC, PS5, Xbox Series X|S

A The Surge játékokról ismert Deck13 külső nézetes akció-szerepjátéka nem egy soulslike lesz, a harcok során a sebesség és a folytonosság segít majd diadalmaskodni, a harcrendszerét a fejlesztők elmondása szerint inkább a God of War és a Horizon inspirálta. Elnyomó bűnös istenektől kell megszabadítanunk a homokkal borított világot, amiben alakváltó fegyverek lesznek segítségünkre. Játszhatjuk egyedül vagy egy barátunkkal együtt is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Stray - augusztus 10. - Xbox One, Xbox Series X|S

A 2022-es év egyik nagy meglepetése volt a Stray, az Annapurna és a BlueTwelve azon játéka, amiben egy macskát irányíthattunk egy robotokkal teli, cyberpunk világban. Ez érkezik most meg Xboxokra is, érdemes pótolni, ha eddig netán kimaradt, főleg akkor, ha rajongtok a nyávogó négylábúakért.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)