Baldur's Gate 3, Diablo IV és Balatro - ezzel játszunk húsvétkor

|

Agyafúrt ördögök, ocsmány démonok és az életünk minden területére befurakodó kártyalapok társaságában töltjük a nyusziünnepet.

Hirdetés

Óriási tévedés azt feltételezni, hogy kizárólag a blockbusterfilmek költségvetésének megfelelő összegből készülő alkotások képesek magukba bolondítani a hozzánk hasonló szakújságírókat. Egy kis kreativitás és lélek sokszor többet ér, mint az AAA kategóriára jellemző grandiozitás.

HP - Micsoda, eltelt egy hét? És semmi mást nem tudok felmutatni a Balatrón kívül? Oké, belenéztem játékokba, próbálgattam ezt s azt, de csak lélektelen lötyögés. Ez a mocskos, aljas, bőr alá bekúszó, életeket nyomorba döntő, maga után síró árvákat hagyó Balatro pedig átvette az uralmat a szabad percek felett. Semmi esetre se próbáljátok ki. Főleg, ha majd megjelenik a mobilos verzó. Na, azt se!

Paca - Végigcsalódtam a South Park: Snow Dayt, és most egy darabig nem jön újdonság, ami érdekelne, úgyhogy a folyamatos Helldivers 2-zést szerintem ideje lesz a Baldur's Gate 3-mal megszakítani.

Hirdetés

Csirke - A Final Fantasy VII Rebirth és a Rise of the Ronin után most már csak bele kéne nézni a Dragon's Dogma 2-be is, annyi szépet és jót írt Paca a játékról.

Zs - Saját Nintendo Switchem ugyan évek óta nincs, de egy barátom jóvoltából a napokban kölcsön kapok egy 7 éves Day 1 példányt, hogy egy erősen driftelő Joy-Connal én is belekóstoljak a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomba. Szerintem nem fogom végigtolni, mert már az első rész sem hagyott kimondottan mély nyomot bennem (tudom, hogy merészelem), de azért sajnálnám, ha teljesen kimaradna az élmény. 

Szada - Mire ezeket a sorokat olvassátok, a Diablo IV már bekerült a Game Passba, így valószínűleg ezt nyüstölöm az ágyban fekve, a kontrollert eltartott kisujjal fogva, és két démonirtás között folytatom az olvasást is, mert az a játékoknál is jobban kikapcsol. 

kristfvarg - Két irányból is megakasztott a Sekiro, úgyhogy fogtam az összes frusztrációm, szépen átnyergeltem, jobban szemügyre vettem a Balatrót. Nem nyilatkoznék arról, hány órát töltöttem el vele az elmúlt napokban, talán jobb, ha én sem tudom. Ha jót akartok magatoknak, hallgassatok HP-ra, tartsátok távol magatokat ettől a förtelemtől. Idővel nem csak a szabad perceitek, hanem a teljes életetek felett átveszi az irányítást, és ezzel egyáltalán nem túloztam.

Hunter - Az elmúlt hetek elvonták a figyelmemet a Final Fantasy VII világától, de most az ünnepek alatt visszatérek a Crisis Core-hoz és befejezem végre Zack történetét. Ha az megvolt, akkor irány a World of Warcraft, mert hamarosan érkezik a következő szezon, nekem pedig van egy Priestem, akit fel kell készítenem rá. A Wrath of the Lich King karakteremet is el kell rendeznem, a Season of Discoveryben is várnak rám a guild társak, én meg csak kapkodom a fejem, mert úgy tűnik, hogy minden héten új tartalmak érkeznek a WoW-ba. Lassan naplót kell vezetnem róla, hogy melyik verzióban mi történik épp.

Kivi - Belevetem magam a Rise of the Ronin történetébe, de emellett készülök az Elden Ring DLC-re egy új karakterrel. Elkezdődik az idei MLB szezon is, úgyhogy pörögni fog az MLB The Show 24, már épül-szépül a Diamond Dynasty csapatom.

Kaci - Elég sokat pörgettem a Balatrót az elmúlt időszakban, nem is feltétlenül nézik jó szemmel otthon, hogy állandóan hülye varázskártyák villognak a monitoromon, így a hétvégén megpróbálom kicsit pihentetni a mágikus pókert. Helyette a nemrég elkezdett Baldur's Gate 3 kooperatív kampánya csordogál majd tovább. A legutóbbi sessionben már csak kétszer sikerült valamelyik csapattársamat felhexelni, szóval egyre szofisztikáltabb a warlock tudásom is.

Chava - Mivel biztos vagyok benne, hogy Zoárd, a család hófehér, logófülű, kosorrú kis kedvence idén sem fog bennünket színes bogyókkal megörvendeztetni, az Outcast - A New Beginningben keresgélem tovább az easter eggeket. Nem ez a valaha készült legjobb open world akció-kaland, és kétlem, hogy olyan kultusza lenne idővel, mint az elődjének, de beszippantott, szórakoztat és leköt. Olykor ennyi épp elég.

Ti mivel játszotok húsvétkor?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)