Ezekben az ingyenes játékokban zajlanak most a legjobb ünnepi események

|

Ha teljesen hangulatba akarsz kerülni, ezekkel érdemes eltöltened a hétvégét.

Hirdetés

Nem csak hogy elérkeztünk a karácsonyi hétvégéhez, de még havazik is - ez a két tényező együtt már elegendő lehet ahhoz, hogy átjárjon minket az ünnepi hangulat, ám egy gamer még azzal is segíthet magán, hogy olyan játékot választ, aminek fejlesztői szintén készültek valamivel.

Amióta a Call of Duty 4-ben először lőhettünk egymásra a Winter Crashen, azóta tudjuk, hogy karácsony környékén az az igazán jó játék, amiben égnek a fények és csilingelnek a csengők - korábban gyűjtöttünk ünnephez illő retró és nem annyira régi játékokat is, most pedig azt vesszük sorra, a folyamatosan frissülő címek fejlesztői milyen ünnepi eseményekkel készültek. Hátha pont ez kell, hogy végre te is adj egy esélyt a Fortnite-nak.

Fortnite Winterfest

Vége: 2024. január 2.

Letöltés

Az Epic Games viszonylag gyakran szolgáltat okot arra, hogy bele- vagy visszanézzünk a Fortnite-ba, így természetesen karácsonyra is készültek. A Winterfest esemény során naponta ajándék skinek, ünnepi questek, hóember-álca, hógolyóvető, egy Winterfest Snapshot nevet viselő küldetésszál is vár minket, illetve a Ship It! Express játékmód, amiben sem építkezni, sem fegyvert használni nem lehet, dobálózással csökkenthetjük ellenfeleink életerejét. Amúgy a Tini Nindzsa Teknőcök is most ugrottak be, April kíséretében.

Hirdetés

League of Legends Winterblessed

Vége: 2024. január 8.

Letöltés

Egy rakás ünnepi jutalom vár a League of Legends játékosaira is, akik a Winterblessed 2023 Pass megvásárlásával rögtön feloldhatnak ezt-azt, és extra ajándékokra tehetnek szert. Visszatért az Arena játékmód is egyébként. Az esemény vége után a shop még egy hétig elérhető lesz.

Call of Duty Warzone CODmas

Vége: 2024. január 3.

Letöltés

Ahogy azt már megszokhattuk, a fizetős és nem fizetős CoD-okban is zajlik a CODmas ünneplés, így a Warzone-ban és az MW3-ban is érezhetjük a mikulás fenyegetését, illetve nyolc kihívás teljesítésével juthatunk mindenféle ajándékokhoz. Míg utóbbiban a Shipmentet és a Highrise-t díszítették fel, illetve az Infected és a Snowfight kínál új kalandokat, a Warzone-ban a Slay Ride Resurgence playlistben lőhetjük egymást dekorációk között.

Overwatch 2 Winter Wonderland

Vége: 2024. január 15.

Letöltés

Nem az Overwatch 2 a játékosok legnagyobb kedvence most, de azért a Blizzard kitart mellette, és idén is megszervezte a Winter Wonderlandet. Négy ideiglenes mód tért vissza most az Arcade-be, köztük a Mei's Snowball Offensive és a Yeti Hunt, illetve jegyeket gyűjtögethetünk, amiket aztán skinekre és jutalmakra válthatunk be. Aki megveszi a bérletet, több jegyet gyűjthet.

Pokémon GO Winter Wonderland

Vége: 2023. december 31.

Letöltés

Ha kimozdulnátok a hóesésbe, a Winter Holiday eseményt is választhatjátok a Pokémon GO-ban, aminek első felvonása december 25-én véget ér, de a második 31-éig tart. Extra XP és Stardust, ünnepi kihívások várnak mindenkire, aki fizet, arra még több. Egyes pokémonok karácsonyi öltözéket viselnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Destiny 2: The Dawning

Vége: 2024. január 2.

Letöltés

Az idei The Dawning során Eva Levanténak segíthetünk hozzávalókat gyűjtögetni sütikhez, amikkel aztán más karaktereket ajándékozhatunk meg, és persze mi sem járunk rosszul. Hógolyózni ebben is lehet.

És ti mivel játszotok az ünnepek alatt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)