Ezt a tíz játékot mindenképp próbáld ki, mielőtt véget ér a Steam Jövő Feszt

|

Február 12-éig tart a Steam Jövő Feszt, melynek keretében még meg nem jelent játékokat próbálgathatunk. Válogattunk tíz olyat, amit kár lenne kihagyni.

Hirdetés

Nem először szervezi meg a Valve az angolul Steam Next Fest néven futó promócióját, ami kivételesen nem leárazásokról szól, hanem megjelenés előtt álló játékokról, amelyek hamarosan, vagy a távolabbi jövőben válnak majd elérhetővé teljes változatban. Érdemes élni a lehetőséggel, olyan játékok kerülnek így előtérbe, amiket máshogy talán nem sodorna elénk az ajánló algoritmus.

Február 12-én 19:00-kor ér véget a Steam Jövő Feszt, így a következő néhány nap, vagy akár a hétvége pont alkalmas lehet arra, hogy a rövidebb-hosszabb demóknak adj egy esélyt. Kiválasztottunk most tízet, amit szerintünk mindenképp érdemes letölteni.

Hirdetés

A legjobb Steam Jövő Feszt demók - 2024. február

Stormgate

A Stormgate-ről talán hallottatok már - nehéz volt úgy elkerülnie a játékosok figyelmét, hogy a StarCraft egykori fejlesztői dolgoznak rajta, és a Blizzard stratégiai játékának hatása egyértelműen érezhető. A jelenleg béta állapotban lévő játék demóját akár barátainkkal vagy más játékosokkal együtt is játszhatjuk 3 fős co-op vagy 1v1 módban. vagy gyakorolhatunk a gép ellen, több nehézségi szintből válogatva. A három frakcióból kettőt lehet kipróbálni.

Letöltés

Homeworld 3

Maradva a stratégiai játékoknál, érdemes adni egy esélyt a nagyon régóta készülő Homeworld 3-nak is. A - jelen állás szerint - március 8-án megjelenő játékban kipróbálhatjuk a roguelike ihletésű War Games módot, amiben véletlenszerű, egyre nehezebb kihívásokban kell helytállnunk, akár két pajtásunkkal együtt. A feloldott flották és ereklyék megmaradnak a teljes játékra.

Letöltés

Pacific Drive

A Pacific Drive még hamarabb, február 22-én jön, így a demó már a közel kész állapotot mutatja. A túlélőjáték különlegessége, hogy társunk egy autó, amit ápolnunk, fejlesztenünk kell, miközben a lepusztult világot, pontosabban az Egyesült Államok északnyugati területét járjuk. Akárhányszor kigurulunk a garázsból, nem tudhatjuk, mi vár ránk a világban.

Letöltés

Outcast - A New Beginning

Március 15-én érkezik az 1999-es Outcast folytatása, egy teljesen új kaland, amiben Adelpha világát ismerhetjük meg jobban. Pörgős csatákban robotok ellen küzdünk, jetpacket, válogatott fegyvereket használva harcolhatunk, miközben saját tempónkban fedezhetjük fel - az egyelőre korlátozottan bejárható - bolygót.

Letöltés

Chicken Police: Into the HIVE!

VIlágszerte nagy sikert aratott a magyar fejlesztésű Chicken Police, így a The Wild Gentlemen már a folytatáson dolgozik. Ismét egy kalandjátékra számíthatunk sok beszélgetéssel, némi lövöldözéssel, érdekes karakterekkel, és noir hangulattal. A demó teljesítéséhez 1-2 óra kell, a történet és a játékmenet alapjai mellett két minijátékot is megismerhetünk belőle.

Letöltés

Helskate

Tavaly a Rollerdrome mutatta meg, hogy az extrém sportot lövöldözéssel vegyíteni jó móka, idén pedig a Helskate igyekszik ezt bizonyítani. A korai hozzáféréssel február 15-étől elérhető játékban gördeszkára pattanunk, trükközünk, hogy erős támadásokkal intézhessük el Vertheim szörnyetegeit. Hogy a gyakorlatban is működik-e ez a koncepció, azt a demóval ti is megnézhetitek.

Letöltés

Botany Manor

Sokkal nyugisabb játék a Botany Manor, ebben ugyanis egy visszavonult botanikust alakítunk, aki válogatott növények elültetésével, gondozásával foglalkozik. Amellett, hogy megtudhatjuk, az egyes palántáknak mi a legjobb, megismerhetjük Arabella Greene múltját is.

Letöltés

Dungeonborne

Vissza az akcióhoz: a Dungeounborne egy belső nézetes PvPvE dungeon crawler, amiben egyedül vagy társakkal együtt járhatunk be veszélyekkel és szörnyekkel teli katakombákat, ám fontos, hogy ne legyünk túl mohók, időben tudjuk azt mondani, hogy elég. Különböző szerepjátékos kasztok közül választhatjuk ki azt, amelyik játékstílusunkhoz illik, majd bővíthetjük felszerelésünket új fegyverekkel, páncélokkal, egyéb lootokkal. Az arénában 3v3-as harcok várnak majd ránk. A demó két pályát tartalmaz.

Letöltés

Lightyear Frontier

A március 19-én még csak félkészen megjelenő Lightyear Frontier első ránézésre emlékeztethet egy bizonyos játékra, sőt, még másodikra is, de attól nem kell félnünk, hogy random földönkívüliek vagy őrkalózok rontanak ránk. mechünkben ülve járhatunk be egy bolygót akár 3 barátunk társaságában, akikkel együtt növényt termeszthetünk, építkezhetünk, felfedezhetünk.

Letöltés

Children of the Sun

A Devolver új játéka egész érdekes: ebben egy mesterlövészt irányítva kell kiiktatnunk gyanús alakokat, ám minden küldetés során egyetlen lövedék áll rendelkezésünkre. Miután ez eléri első célját, szabadon átirányíthatjuk, így lényegében egy logikai-ügyességi játékot kapunk, melyben azt kell kitalálnunk, mi az optimális útvonal, amin haladva mindenkit elintézhetünk anélkül, hogy falak vagy más objektumok megakadályoznák a golyó továbbhaladását.

Letöltés

Ti mit próbáltatok, mit adtatok kívánságlistához?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)