Ha azt hitted, most már lelassul a játékipar, tévedtél: november is durva lesz

|

A nagy durranások szinte már mind megjöttek, de akadnak érdekességek az év utolsó előtti hónapjában is.

Hirdetés

Elképesztően brutális volt az elmúlt két hónap, tele fantasztikus, tartalmas játékokkal - még jövőre sem fogunk tudni mindent kipróbálni, ami most felkeltette az érdeklődésünket. Azt hittük, novemberben már csak a Call of Duty: Modern Warfare III és a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name fogja elvinni az időnket, de mint azt az alábbi listán láthatjátok, rengeteg újdonság jön.

Ez a hónap az indie-ké, a kisebb költségvetésű játékoké lesz, de sok szólhat nagyot közülük: például a The Talos Principle 2, a demó alapján meglepően élvezetes RoboCop, az EA Sports WRC, a Warcraft Rumble, vagy a Dungeons 4. Félő egyébként, hogy bejelentenek még pár dátumot a napokban, hetekben, hogy megtöltsék azt a lyukat, ami november 17. és 30. között tátong, de az is lehet, hogy aki eddig nem ütemezte be játékát az idei évre, már inkább megvárja a szellősebb, 2024 eleji időszakot.

Hirdetés

2023. novemberi megjelenések - 1. hét

Song of Nunu: A League of Legends Story - november 1. - PC, Switch

Bár még mindig a League of Legendsre és a Valorantra megy el a Riot Games fejlesztőinek energiája, partnereik sorra szállítják a spin-offokat. Legközelebb a Tequila Workstől kapunk egy új játékot, a történetközpontú Song of Nunut, amiben Nunu és Willump múltját ismerhetjük meg Freljord fagyott vadonjában kalandozva. A környék más hősei is felbukkannak, köztük Braummal, Ornnal, Volibearrel és Lissandrával.

Achilles: Legends Untold - november 2. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Korai hozzáféréssel már 2022 májusa óta játszható az Achilles: Legends Untold, egy izometrikus nézetű akció-szerepjáték, amiben a legendás harcossal kaszabolhatunk. Minden ellenfél egyedi támadási metódussal bír, és ha nem tanuljuk ki eléggé, hogyan viselkednek, hamar a földön találhatjuk magunkat. Karakterünket játékstílusunkhoz igazíthatjuk, többféle fegyver közül választhatjuk ki azt, ami nekünk a legjobban fekszik.

For the King 2 - november 2. - PC

A nagy sikerű For the King folytatásában egyedül vagy négyen egy csapatban is kalandra indulhatunk, hogy legyőzzük a gonosz királynőt, Rosomont. Az asztali szerepjátékok és a roguelike-ok elemeit keverő játék kampányának teljesítése legalább 30 órába telik majd, öt különálló, de összekapcsolódó történetet játszhatunk végig.

My Time at Sandrock - november 2. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Már az elmúlt másfél évben is, mióta korai hozzáféréssel elérhető, sok dicséretet kapott a My Time at Sandrock, amiben egy sivatag közepén kell felépítenünk egy települést, gépeket létrehozva, barátkozva a helyiekkel, és megvédve Sandrockot a szörnyektől és a gazdasági csődtől. Az egyes NPC-knek feladatokat, mellékküldetéseket is teljesíthetünk, és minijátékok is várnak ránk.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)