Hogwarts Legacy és Call of Duty: Modern Warfare III - ezzel játszunk a hétvégén

|

Várnak az emberi ellenfelektől és zombiktól hemzsegő online csataterek, és a bűbájtan vizsgánkra is készülnünk kell.

Hirdetés

Számos oka van annak, hogy elindítunk egy játékot, nem csak azért teszünk így, mert épp "trendi", vagy csupa jót hallunk róla másoktól. Gyakran ugyanis nem áll semmi más döntésünk hátterében, mint az, hogy a megszokásaink rabjai vagyunk, és szeretjük az ismerős dolgokat, amiktől tudjuk, mire számítsunk, még akkor is, ha az amúgy semmilyen tekintetben sem kiemelkedő. Sok más játékoshoz hasonlóan ezért szánunk még mindig időt a Modern Warfare III-ra.

HP - Call of Duty: Modern Warfare III multi pörög, sokkal jobb élmény, mint a végtelenül lehangoló kampány volt, de persze igyekszem haladni az Alan Wake 2-vel is, ami egyre nyomasztóbb és parásabb, ügyesen felépített hangulattal és narratívával húz le magával, meg is kell állnom, és megsorozni az ellent CoD-ban, hogy oldjam a feszültséget valahogy.

Paca - Sajnos akármennyire is középszerű, nem tudom elengedni a Call of Duty: Modern Warfare III-at, minden szabad percembe becsempészek egy-két meccset, ez az én videojátékos comfort foodom. Meg hát ebben 10 perc alatt megvan egy meccs, minden másnak meg neki kellene ülni, és erre nem ezen a hétvégén lesz időm.

Csirke - Gyerekekkel teljesen más élmény a Detective Pikachu Returns, mint egyedül. A kölykeim elképesztően élvezik, hogy rá tudnak jönni mindent megfejtésre, nekem pedig nincs is nagyon más dolgom, mint fordítani a párbeszédeket. Valahogy így telik most ez a hétvége. 

Hirdetés

Zs - Már pusztán az idei játékfelhozatal kihagyott címeivel is le tudnám foglalni a következő 2 évem szabadidejét, de a szervezetem valamiért most nem kapható az új behatásokra, így ezen a hétvégén is a Heroes of Might & Magic III-ra szorítkozom.

Kivi - A hibái ellenére nagyon jól szórakozok a Modern Warfare III multiplayerrel, és azt hiszem, szánok egy kis időt a Zombies módra is. Az MWII-ben a DMZ nem nagyon fogott meg, de halomszámra trancsírozni a zombikat remek relaxáció egy-egy stresszesebb multis meccs után.

Hunter - Évfordulós ünnepély van a World of Warcraftban, szóval amíg az egyik képernyőn a Race to World Firstöt nézem, addig a másikon altokat szintezek. Két dungeon közé azért beszorítok majd egy kis Persona 5 Tacticát is, mert magasabb nehézségi szinten is végig akarom pörgetni a misszióit.

Szada - Imádom a Stardew Valley-t és az Animal Crossing: New Horizonsról is sok jót hallottam, így mindenképpen bele fogok nézni a kettő keresztezésének tűnő Coral Islandbe. Egy szigeten menedzselhetem a saját kis portámat, miközben felfedezhetek, a környéken élőkkel dumálhatok és mindeközben átjár a végtelen chill? Ez pont nekem szól. 

Chava - Annyira sűrű volt ez az év (és még hol a vége?!), hogy valósággal letaglózott a hirtelen jött felismerés: hiába készültem rá nagyon, és vártam roppant izgatottan az érkezését, valahogy csak kimaradt az életemből a Hogwarts Legacy. Szóval meg is vettem hamarjában, hogy a következő napokat-heteket a Roxfort falai között tölthessem.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)