Skull and Bones, Suicide Squad: Kill the Justice League és King Arthur: Knight's Tale - ezzel játszunk a hétvégén

|

Végigfosztogatjuk a Csendes-óceánt, megleckéztetjük az Igazság Ligája hőseit, majd fejest ugrunk a jó és a rossz szerepeit felcserélő lovagmesébe.

Hirdetés

Hálás téma a kalózoké, született is nem egy emlékezetes videojáték, amelyben tengeri rablónak állhattunk, és mivel a Ubisoft egyszer már bizonyította, hogy van érzéke hozzá (Assassin's Creed IV: Black Flag), elméletben a pénteken vitorlát bontott Skull and Bonesnak is jónak kellene lennie. Természetesen mi is lezsűrizzük, hogy bírja-e a tengert, vagy rögvest elsüllyed, amint elhagyja a kikötőt.

HP - Teljesen beszívott a Helldivers 2, és persze a dupla XP-t ígérő hétvége is visszacsábít a frontra. Most sem halad tovább Alan Wake, pedig tényleg itt lenne már az ideje.

Paca - Lepattanok kicsit a Helldivers 2-ről, hogy felpattanjak a Skull and Bonesra, ami, akármennyire hihetetlen is, megjelent. Vegyes véleményeket olvasni róla, de ezek engem nem befolyásolnak, nulláról indul nálam, aztán meglátom, milyen valójában, nincsenek nagy elvárásaim.

Csirke - Csak megnézem már, mint tud ez a Skull and Bones, ha már ennyi pénzt égetett el rá a Ubisoft - nem mintha lett volna más választásuk. 

Hirdetés

Zs - Másfél hónap után szerettem volna nem az általam egyszerre gyűlölt és szeretett Forza Motorsportot írni az ajánlóba, ám a héten fél év után végre bekerült a játékba a korábbi epizódokban alapnak számító Nordschleife, így ezen a hétvégén is róni fogom a köröket.

KaciVasárnap egy kiskutyával bővül a család, így a videojátékokat most egy ideig jó eséllyel leváltják a köteles csipogó játékok.

kristfvarg - Valamiért nagyon megtetszett, így már egészen tavaly februári megjelenése óta lapult a kívánságlistámon a Scars Above, egy combosabb leárazásra várva. A hét elején pedig el is jött a nemes alkalom, alig több, mint 2500 jó magyar forintért sikerült bezsákolnom, ennyiért pedig semmi okom nem lehet majd a panaszra, még akkor sem, ha netalántán egy középszerű élményben lesz részem.

Szada - Nagyon várom a Pacific Drive megjelenését (mert érdekel a koncepció, mely a túlélőjátékok bevett elemeit azzal csavarja meg, hogy ezúttal egy kocsival csapatjuk, azt fejlesztgetjük, azzal fedezzük fel a környéket, élünk át különös eseményeket és így tovább), ezért a hétvégén mindenképpen bele fogok kóstolni a demójába.

Hunter - Az igazi meglepetés számomra ezen a hétvégén, hogy rengeteg hirtelen jött játék után most nincs semmi új, amibe beugranék. A legvalószínűbb, hogy feltakarítok pár elmaradt küldetést a Suicide Squadban, de utána jó eséllyel a Tokimeki Memorial című '94-es klasszikust fogom pörgetni. A japánom nem elég erős egy dating sim végigjátszásához, de tavaly végre jött egy rajongói fordítás. Azt fogom most a napokban kiélvezni.

Chava - Magyar napokat tartok, aminek az az apropója, hogy nemrég a NeocoreGames stúdiójában jártam pár újságírókollégával, hogy kipróbáljuk a King Arthur: Legion IX PC-s, valamint a King Arthur: Knight's Tale konzolos verzióját. Most is az utóbbit nyúzom, a teszt is jön hamarosan.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)