Suicide Squad: Kill the Justice League és Banishers: Ghosts of New Eden - ezzel játszunk a hétvégén

|

Kifektetjük a DC univerzum legkeményebb hőseit, lidércekkel, kísértetekkel, nyughatatlan szellemekkel hadakozunk és még egy szülinapot is megünnepelünk.

Hirdetés

Ez is eljött hát, megjelent az Arkham széria örökségét továbbcipelő, és azt a korai beszámolók alapján annak rendje és módja szerint hamar el is kótyavetyélő Suicide Squad: Kill the Justice Leage, amiben többen is elmélyedtek szerkesztőségünk tagjai közül. Izgatottan várjuk élménybeszámolójukat. Közben pedig a majd csak később érkező Banishers: Ghosts of New Eden tesztpéldánya is befutott, így megint elsüthetem, hogy dolgozom, nem játszom.

HP - Tekken 8 pörög még mindig, és közben titokban szégyenkezem, hogy az általam istenített Alan Wake félkészen, félredobva hever parlagon. Nincs mentségem.

Paca - Elképesztően behúzott az Alan Wake 2, pedig a horrort alapvetően nem szeretem. Ez az a jófajta, nekem szóló horror alkategória, amibe a Resident Evil játékok is tartoznak, amitől se hányni, se rosszul aludni nem fogok, de az atmoszférája magával ragad. Na jó, az az igazság, hogy a játék mindenki szerint legparább része (Valhalla Nursing Home) még előttem áll, lehet, hogy annál eldobom a kontrollert, de majd erőt veszek magamon, ez a játék megérdemli.

Csirke - A hétvége a Suicide Squad: Kill the Justice League-gel telik, ami kapcsán még nem vonnék le messzemenő következtetéseket, mivel egyelőre nagyon a játék elején járok. Az mindenesetre már látszik, hogy a négyesből Deadshot irányítását élvezem a legjobban.

Hirdetés

kristfvarg - Piszok élvezetes a Prince of Persia: The Lost Crown, ezzel együtt pedig iszonyatosan addiktív is, ha tehetném minden szabad percemet a véget nem érő szobák felfedezésével tölteném. Bőven el is leszek még vele egy darabig, naná, hogy a hétvégén is ez fog majd pörögni.

Hunter - Nagyon élvezem a Suicide Squad: Kill the Justice League-et, szóval folytatom majd a kampányát. A karakterek interakciói, az animációk, a színészek előadása, a hangulat és még sorolhatnám, hogy mi volt az, ami elkapott már az első órában. Az egyetlen bajom, hogy nagyon sűrű hétvégém lesz, szóval túl sok időm nem marad játszani. Na nem mintha lenne okom panaszra; a vasárnapom nagy részét a D&D asztal DM mappája mögött fogom tölteni.

Szada - A hétvégén ünneplem a 35. születésnapomat, szóval elsősorban családozás lesz és nagy mozizások, de azért szakítok majd időt egy kis játékra és olvasásra is. Mérhetetlenül felidegesített, hogy a Square Enix kukázta az új Deus Ex játékot, szóval lehetséges, hogy bosszúból újrajátszom a Deus Ex: Human Revolutiont (jól megbüntetem őket, mi?), emellett pedig ismét előveszem Gyu könyvét, az Űrcsilliárdost, 1-2 évente újra szoktam olvasni. 

Zs - Ezen a hétvégén autóvásárlás lesz a program. Egy Lotus Espritet néztem ki magamnak, amibe még gyerekkoromban szerettem bele - ciki, nem ciki, a Pretty Woman című film miatt. Szeretném kicsit feltuningolni, megnézni, mit lehet még kihozni az ultrakönnyű karosszériából. Ja, mindez a Forza Motorsportban történik majd, nyilván...

Kivi - A Tekken 8-at fogom darálni, ahogy az időm engedi. A kampányt és néhány karakter befejezését már végigjátszottam, de még rengeteg a tanulnivalóm, hogy egyáltalán az online meccsekkel megpróbálkozzak. Letöltöttem a Silent Hill: The Short Message-t is, hogy egyik este legyen egy kis horror élmény is.

Chava - A következő napokat az Atlanti-óceán túloldalán töltöm, és az Újvilág kísérteteit próbálom jobb belátásra téríteni, vagy ha szép szóval nem megy, hát erőszakkal visszarugdosni oda, ahol lenniük kell. Közben pedig bőszen jegyzetelek, hogy amint végeztem, nekiugorhassak a Banishers teszt megírásának.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)