Hirdetés

15 Days politikai thriller

|

A dtp Entertainment az E3 alatt ragadta meg az alkalmat, hogy bemutassa a House of Tales legújabb, 15 Days címre keresztelt kalandjátékát.

Hirdetés

A House of Tales neve a Mistery of the Druids, a The Moment of Silence és az Overclocked: A History of Violence révén csenghet ismerősen a kalandjátékok rajongói körében. A Martin Ganteföhr vezette csapat jelenleg a 15 Days című politikai thriller tökéletesre csiszolásával fáradozik.



A 15 Days cselekménye két szálon pörög, csak hogy egy ponton ezek találkozzanak, majd menthetetlenül összegubancolódjanak. Egyrészt adott egy háromtagú, politikai aktivistákból álló, anarchista nézeteket valló csapat. Cathryn, Mike és Bernard hármasa a világ legjobban őrzött múzeumaiba és képtáraiba tör be. Az eltulajdonított műtárgyak értékesítéséből befolyt összeget pedig a szegények megsegítésére fordítja. A játék kezdetén már két hét telt el legutóbbi akciójuk óta. Akkor egy fokvárosi kiállításról lovasították meg Rhodesia korábbi brit kormányzója, Cecil Rhodes portréját. A következő célpont a London Modern Museum féltve őrzött Winston Churchill festménye.



A másik szálon Jack Stern különleges ügynök a brit külügyiminiszter, Henston halála ügyében nyomoz. Henston egyszer csak összesett az asztalánál, miközben orrán és fülein vérezni kezdett. A korházba szállítást követően nem sokkal életét vesztette. Miután a brit kormány tagjáról van szó, nem lehet kizárni a merénylet lehetőségét. Stern figyelmét felkelti egy feljegyzés a Rhodes kormányzó portréját illetően, s a nyomozás során eljut a három fiatalhoz. Négyen együtt pedig belekeverednek az intrika oly sűrűn szőtt hálójába, hogy talán sosem derül ki az igazság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)