Hirdetés

A Bohemia Interactive a levegőben - E3 trailer

|

A Take On Helicopter a cseh fejlesztők legújabb játéka, mely igen dicséretes vállalkozás.

Hirdetés

Mindig örömteli esemény, ha egy fejlesztőcsapat a megszokott játékai után megpróbál más területen is érvényesülni, mint ahogyan ezt most is láthatjuk. A Take On Helicopters! a polgári repülés turbulens légterébe ad betekintést, méghozzá igen kívánatos köntösben. A játékban megtalálható küldetéseken kívül mi magunk is létre hozhatunk saját feladatokat, melyeket az ígéretek és az elérhető képek alapján is látható, részletesen kidolgozott területek felett repülhetünk meg.

A Take On Helicopters! elvileg valósághű fizikával, részletesen modellezett kabinnézettel, realisztikus környezettel, kooperatív küldetésekkel fog minket megörvendeztetni. Remélhetőleg ismét nem fogunk csalódni a Bohemia Interactive munkájában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)