Hirdetés

A Capcom is saját műsorral készül az E3-ra

|

Ott lesznek a vállalat legnagyobb szériái is, mint a Resident Evil és a Monster Hunter.

Hirdetés

Sűrű lesz a nyár a videojátékos események szempontjából, az E3 és a Summer Game Fest keretében ugyanis számos kiadó készül saját online bemutatóval.

Korábban úgy hittük, hogy a Capcom nem készül önálló livestreammel, hanem inkább elszórja a bejelentéseit, azonban a legújabb információk alapján a Resident Evil, Monster Hunter és Street Fighter szériák birtokosa egy dedikált show keretében mesél eredményeiről és újdonságairól. 

Hirdetés

A Capcom Twitteren jelentette be, hogy ő is kiveszi a részét a 2021-es E3-ból egy műsorral, amely hazai idő szerint június 14-én, hétfőn, 23:30-kor kezdődik.

Előzetesen annyit lehet tudni a tartalomról, hogy a The Great Ace Attorney Chronicles, a Monster Hunter Rise, a Monster Hunter Stories 2 és a Resident Evil Village biztosan ott lesznek, de számíthatunk új bejelentésekre is. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ne feledjük, hogy tavaly év végén egy hackertámadás következményeképp kiderült, hogy milyen címekkel készül a Capcom a következő évekre, ezek között pedig helyet kapott többek között a 2021 végére datált Resident Evil Outrage, a Dragon's Dogma 2 vagy éppen a Street Fighter 6. Pár nap múlva kiderül, hogy ezek közül leleplez-e bármit a vállalat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)