Hirdetés

A Forza Horizon 5-ben is lesznek évszakok és szezonok, de kicsit másképp

|

A Microsoft hallgatott a közösségi visszajelzésekre és kicsit élhetőbbé tette a szezonokat.

Hirdetés

Az idei E3-mas konferenciáját elégedetten szemlélhettük a Microsoft és Bethesda duónak (gyakorlatilag mindenki mást le is mostak idén, ami persze a többiekről fest inkább szomorú képet), melynek keretein belül rengeteg izgalmas cím mellett a Forza Horizon 5-ről is lerántották a leplet.

A Playground Games játéka egy relatív hosszú blokkot kapott az előadásból, azonban így is volt olyan információ, amiről csak később volt alkalmuk beszélni a fejlesztőknek.

Hirdetés

A Forza Horizon 4 egyik nagy újdonsága volt az évszakok cserélődése, amely ugyan sok különleges pillanatot adott a játékosoknak, számtalanszor okozott fejfájást is, hiszen bizonyos események és aktivitások sokkal nehezebbek is lehettek egyes időjárási hatások miatt.

A fejlesztők a Forza Horizon 5-ben ezt úgy orvosolták, hogy ugyan most is lesznek évszakok, azonban minden területeknek meglesznek a saját "meteorológiai jellemzői", amihez persze megfelelő események is társulnak majd.

Végül, de nem utolsósorban azt is elmondták, hogy a tapasztalatok alapján a játékosok a Forza Horizon 4 sztorijának végeztével legtöbbször a szabad kocsikázásba ölték az idejüket, így a folytatás ezen a téren is gazdagabb lesz.

Az ígéretek szerint a Horizon 5 aktívan jutalmazza majd a felfedező sofőröket, akiknek minden eddiginél több kincs lesz eldugva a térképen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)