Hirdetés

A Gears of War egyelőre nem akarja a Kinectet

|

Az Epic Games nem akar abba a hibába esni, hogy egy még kiforratlan technikát alkalmaz csak azért, mert most ez lett a "divat".

Hirdetés

 

A Gears of War egyik fejese, Lee Perry elmondása szerint a szérián dolgozó fejlesztőcsapat egyelőre nem tervezi, hogy Kinect által is támogatott momentumokkal bővítse a játékmenetet, de azt is belátták, hogy a technológiában határozottan van fantázia.

„Egészen biztos, hogy érdekeltek vagyunk a témában, hiszen a játékos mozgása általi irányítás egy új korszakot indított el,” mondta Perry Los Angelesben. „Személy szerint viszont azt gondolom, hogy ez a technológia még túlságosan gyermekcipőben jár ahhoz, hogy GoW széria felhasználja. Tény és való, hogy rengeteg lehetőség rejlik benne, amit ugyancsak izgalmas lesz felfedezni, de semmit sem akarunk elsietni.”

Perry még azt is hozzátette, hogy nem hinné, hogy a stúdió valaha is nyomást fog rájuk gyakorolni emiatt, mivel ők is tudják, hogy a fejlesztőcsapat igyekszik a maximumot kihozni a projektből, és ha ők azt mondják, hogy még korai, akkor az is.

A Gears of War 3 ez év szeptember 20.-án érkezik Xbox 360-ra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)