Hirdetés

E3 2016 - oldalnézetes beat-'em-up spin-off készül a Final Fantasy XV-höz

|

A King's Tale: Final Fantasy 15 néven, a Final Fantasy XV-tel együtt jön egy retro minijáték, amit nem fog tudni mindenki megszerezni.

Hirdetés

A Square Enix talán még egyetlen Final Fantasy játékot sem tolt annyira, mint a szeptember 30-án érkező Final Fantasy XV-öt.

Ezzel már nem csak a rajongókat akarja kiszolgálni, hanem mindenkit, akit érdekelhet a franchise. A változások a játékmeneten is meglátszanak, és a JRPG-ket kedvelők talán nem fogják mindet díjazni, de a nyugati játékokhoz szokott gamereknek könnyebb lesz belerázódni. 

Ha a nagy játék esetleg mégsem tetszene, az A King's Tale: Final Fantasy 15-tel elüthetjük az időt. Az FFXV-tel egy napon érkező retro beat-'em-upban Regis király kalandjait élhetjük át gyönyörűen megrajzolt pályákon, a nagy játék előtt 30 évvel. Úgy tálalják, mintha valaki a fiatal Noctisnak mesélné el. Egyelőre csak a fenti és az alább látható képeink vannak róla.

A játék ingyen jár a Final Fantasy XV előrendelőinek, de egyelőre csak bizonyos viszonteladóknál. Ha mást nem, utána talán elérhető lesz önállóan megvásárolható formában is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)