Hirdetés

A koronavírus miatt az idei E3 is online rendezvény lesz

|

A járványhelyzet továbbra sem teszi lehetővé, hogy fizikai formában térjen vissza az E3.

Hirdetés

Az E3 mögött álló ESA (Entertainment Software Association) még tavaly áprilisban jelentette be, hogy a koronavírus-járvány miatt kizárólag online formában tartják meg a nagy múltú rendezvénysorozat 2020-as felvonását. A szervezők ugyanakkor már akkor megígérték, hogy az idén visszatér a fizikai formátum.

Az enyhébb tüneteket okozó, de jobban fertőző omikron variáns felbukkanása azonban áthúzta a szervezők számításait, akik nemrég közölték, hogy az idei E3-ra is a digitális térben kerül sor. Elképzelhető, hogy a szervezet döntésére hatással volt a napoban zajló CES 2022 körüli huzavona is.

Hirdetés

"A COVID-19-el kapcsolatban fennálló egészségügyi kockázatok, valamint a kiállítók és résztvevők biztonságára gyakorolt lehetséges hatása miatt az E3 2022 sem személyesen zajlik majd. Továbbra is hihetetlenül izgatottak vagyunk az E3 jövője miatt, és hamarosan újabb részleteket jelentünk be"

- írja az ESA hivatalos közleménye

A CES jól mutatja a jelenlegi bizonytalanságot: a tech világ egyik legnagyobb rendezvénye ugyan fizikai formában is látogatható, de az eseményhez közeledve a legnagyobb résztvevők sorra lemondták a részvételt a koronavírus miatt. Az igazán nagy bejelentésekre így online került sor, sok újság pedig már eleve nem is küldött tudósítót az expó területére.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az ESA valószínűleg egy efféle fiaskót szeretne elkerülni azzal, hogy már jó előre tisztázza a kereteket, alakuljon bárhogy is a járványhelyzet a következő hónapok során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)