Hirdetés

A THQ pankrációval (is) készül az E3-ra

|

A művészi verekedés szerelmesei örülhetnek, a THQ idén ősszre rendelkezésünkre bocsájt néhány nagyon dühös embert.

Hirdetés

Az E3 mindig tartogat meglepetéseket és ez nincs másként idén sem. A THQ zsákjában is vannak meglepik, például a WWE '12.

A megjelenés 2011 novemberében várható, de a mostani E3-on már meg lehet tekinteni a játékmenetet, amiből látható lesz, hogy mire is lehet számítani.

Cory Ledesma, kreatív igazgató így fogalmaz: " Az E3-ra kilátogatók bepillanthatnak a játék világába az 1vs.1 mérkőzésen keresztül, amiből sejthető lesz, hogy milyen újításokat rejt a WWE '12 és milyen játékélménnyel rendelkezik. Ami biztos, hogy a játékban négy szupersztárral is találkozhatunk, akik közül az egyik most debütál a játékban. Többet sajnos most nem mondhatok." Köszönjük Cory!

A korábban Smackdown vs Raw sorozatként ismert játék a névváltoztatással új, stratégiai szintű játékélményeket, lenyűgöző animációs megvalósításokat is ígér, melyek sokkal jobbak, mint az elődök bármelyike volt. A fejlesztők szerint a sportolók kinézete minden eddiginél jobban fog hasonlítani a valódiakhoz, beleértve az izmok, izomcsoportok animációját is. Elvileg az irányítás is barátibb lesz, találkozhatunk minijátékokkal is, illetve gúnyolhatjuk ellenfelünket. De ha mindez nem lenne elég, a kamerabeállítások is sokkal élethűbb hatást eredményeznek és az AI is igen fejlettnek ígérkezik.

Az új játék mindent megtart, amit az elődöknél jó tulajdonságként emlegetnek, így akik ismerik a sorozatot, azok nem fognak csalódni, de akik most találkoznak vele először, azok is élvezni fogják. Időközben kiderült, hogy az új versenyző nem más, mint Alberto del Rio, a többiek pedig The Miz, John Cena és Randy Orton lesznek.

Nos, ezek az ígéretek, bízzunk benne, hogy a valóság sem lesz rosszabb. Elöljáróban itt egy trailer, melyben a játékból nem látunk semmit, de a hangulatot hozza.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)