Hirdetés

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion - 20 perc játékmenet érkezett

|

Az E3-on bemutatott demóból kiderült, hogy hajózni, nyomozni és persze harcolni is fogunk az Adventure Time: Pirates of the Enchiridionban.

Hirdetés

Ugyan az animációs sorozat a végéhez közeledik, akadnak még új kalandok az Adventure Time világában, például július 17-én vízre szállhatunk a Pirates of the Enchiridionban. Az új szerepjátékban is Finn és Jake lesznek a főszereplők, az E3-as demó nemrég napvilágot látott felvételeiből pedig egész sok részletet megtudhatunk a játékról.

Hirdetés

GameSpot alább látható felvételein láthatjuk, hogy az elárasztott Ooo tájait (a sztori szerint Ice King koronája megőrült és megolvasztotta az egész királyságát) hajón és gyalog is bejárhatjuk valós időben, miközben kisebb platformer kihívások, illetve rengeteg begyűjthető loot vár ránk. Az Adventure Time: Pirates of the Enchiridion emellett egy körökre osztott harcrendszerrel, egy kihallgatós minijátékkal és persze a sorozatra jellemző humorral várja a játékosokat.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)