Hirdetés

Alan Wake E3 trailer

|

Gyakorlatilag az Xbox 360 debütálása óta várjuk Alan Wake eljövetelét, de a megjelenés még mindig várat magára.

Hirdetés

A Microsoft konzoljának egyik legjobban csengő exkluzív címe (PC-s megjelenés valószínű, de a legújabb sajtóközlemény alapján nem garantált) már hosszú évek óta kényszerít bennünket a türelem erényének gyakorlására.



Többször is felröppentek olyan hírek, amelyek arra engedtek következtetni, hogy a finn Remedy (a Max Pay alkotói) ilyen-olyan okokból kénytelen volt felfüggeszteni, sőt mi több, véglegesen beszüntetni az Alan Wake munkálatait.



Szerencsére mindez akkora kacsának bizonyult, amit sült formájában örömmel látnánk viszont. A saját regényének megelevenedett eseményei sodrába kerülő, az őrület határán egyensúlyozó író (Alan Wake) szereplésével készült pszicho-thriller nem végezte kukában, és vélhetően nem is fogja. Ráadásul még ma is ugyanolyan gyönyörű, mint amikor az első képeket megmutatták belőle, tehát a látványra biztos nem lehet majd panasz. A Sam Lake által jegyzett történetre sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)