Hirdetés

Aliens vs. Predator trailer

|

A Rebellion hosszú évek után visszatér gyökereihez, a játékhoz, amelyik ismertté tette, s aminek színvonalát azóta sem tudta megközelíteni.

Hirdetés

Mint ismeretes, a Aliens, Predator és Aliens vs. Predator filmek megjátékosítási jogaival rendelkező Sega az elmúlt hónapokban feláldozta az Aliens: Crucible címen futó szerepjátékot (valószínűbb a felfüggesztés, lévén sosem jelentették be hivatalosan a projekt törlését), továbbá szinte jelentéktelen mellékprojektté nyilvánította a már előrehaladott állapotban lévő Aliens: Colonial Marines taktikai FPS-t.



A drákói szigorral végrehajtott rendelkezések nyertese az a Rebellion, amelyik a legelső Aliens vs. Predator FPS-t elhozta nekünk. Ez ugyebár okot adna a bizalomra, ha nem ugyanezek a srácok hozták volna össze Shellshock 2 nevű förmedvényt.



Bízzunk azonban benne, hogy ezúttal nem lesz gond a minőséggel, elvégre az utóbbi napokban kiadott pillanatfelvételek szerint elég pofás játék lesz az új Aliens vs. Predator. Megjelenése csak jövőre esedékes, viszont az elődökkel ellentétben multiplatform címről van szó, így most már a PS3 és az X360 tulajok is élvezhetik a savazó idegenek, a kerregő vadászok és az esélytelennek tartott (pont ezért ők a mindenkori kedvenceim) tengerészgyalogosok vérre menő vitáját.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)