Hirdetés

All Points Bulletin E3 Trailer

|

A dél-koreai Webzen helyett most már lényegesen komolyabb partnerrel nézhet a megjelenés elé a Realtime Worlds GTA-ra hajazó MMO-ja.

Hirdetés

Ez utóbbi jelző jelenleg egyáltalán nem szégyen, lévén azokról a hölgyekről és urakról van szó, akik annak idején az öngyilkos hajlamú pocokfélék (Lemmings) mellett csak úgy unalomból összetákolták a Grand Theft Autot első, majd második epizódját is.



Miután visszavásárolták rabló-pandúros MMO-juk jogait, a Realtime Worlds illetékesei megállapodást kötöttek az Electronic Arts-szal a kiadásról, így az All Points Bulletin az EA Partners program keretében mutatkozhat majd be.



Minden idős és fiatal, ki lélekben gengszter, vagy épp zsernyák szeretett volna lenni, az All Points Bulletin segítségével valóra válthatja álmait. Egyedi avatárjaik bőrébe bújva tűzharcokban, autós üldözésekben, bankrablásban, szöktetésben, tússzedésben, vagy túszmentésben és hasonló akciókban vehetnek részt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)