Hirdetés

Angry Birds - konzolokra az Activision hozza majd

|

Megvan az E3 híre! Kotick & Co. újabb pénztermelő gépre tette rá a kezét - az Activision ismét halálra keresi majd magát.

Hirdetés

Az Activision visszaigazolta, hogy az Angry Birds HD verzióját ki fogják hozni konzolokra. 

Mindezt azután tette, hogy az E3-on az Activision standon egy 40"-es szélesvásznú TV-n egy 40 perc közeli videós összeállítás megy végtelenítve, amely a várható legnagyobb Activision címeket mutatja. Ebben a videóban utalnak egy be nem jelentett címre, amely boldoggá teszi majd a mobil gamereket. A videóban néhány másodpercre feltűnik egy Angry Bird, amelyik egy Activision logó felé repül. Az Activision visszaigazolta, hogy ez a HD verziója az Angry Birdsnek, amely konzolokra fog kijönni, méghozzá egy egyelőre meg nem határozott időben. Ezzel kapcsolatos további információk az elkövetkező hetekben várhatóak.  

Szarkazmus Mode ON: kétségtelenül a kiállítás legnagyobb szenzációja, mondhatni "A" konzolos cím megszületése. Már lelki szemeim előtt látom az összeomló PSN-t és Xbox Live-ot, amely nem bírja elviselni a sok milliónyi  parittyalövést. Mit nekünk Alan Wake 2, vagy Red Dead Redemption 2, esetleg játszható GTA V, amikor jön az Angry Birds KONZOLRA IS!!!! 

Szarkazmus Mode OFF

Egyébként személyesen úgy gondolom, hogy amellett, hogy Kotick bácsi ezen is milliókat fog keresni, egy szégyen, hogy egy ilyen játék minden bizonnyal meg fogja dönteni a Minecraft XBLA rekordját. 

Aki szereti a dühös madarakat, az pedig nyugodtan örüljön: főleg ha van konzolja is!

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)