Hirdetés

Arma 3 - hamarosan startol a béta

|

Katonák figyelem! A Bohemia Interactive hivatalosan bejelentette, hogy június 25-én indul az Arma 3 bétája.

Hirdetés

A GSO megújulás mellé ajándékba kaptatok tőlünk Arma 3 Alpha Lite kódokat, de most készüljetek, mert hamarosan indul a béta!

Az E3 2013-as hatalmas kavarodás közepette a Bohemia Interactive majdnem elfelejtette közölni velünk, hogy a nyílt világú taktikai lövöldéjük heteken, vagyis inkább napokon belül bétatesztelésre alkalmas állapotba ér.

 

Amint a kliens frissült, rengeteg új tartalom, fegyverek, járművek és küldetések válnak elérhetővé az Arma 3-ban. Az internet sötét sarkaiban arról is sutyorogtak, hogy egy új, független frakció is bekerül a játékba, a küldetésszerkesztőbe integrált Steam Workshoppal a játékosok által készített küldetésekkel együtt. Valószínűleg az utóbbi kettő még nem lesz elérhető a bétában, csak majd a hivatalos Arma 3 megjelenés után.

Mindenesetre nagyon jó hír, hogy már csak párat kell aludnunk, amíg egy sokkal teljesebb Arma 3-mal játszhatunk.

Örülünk?

Az Arma 3 sem egy könnyű játék, de a Dark Souls 2 valószínűleg lenyomná.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)