Hirdetés

E3 2019 - küldetésszerkesztőt és Discovery Tour módot kap az Assassin's Creed Odyssey

|

Megszabhatjuk a feladatokat, megírhatjuk a dialógusokat egy egyszerű alkalmazás segítségével.

Hirdetés

Az Assassin's Creed: Odyssey egyébként is egy kielégítően tartalmas játék, de a lelkes közösség arra bátorította a fejlesztőket, hogy folyamatosan pakolják bele a tartalmakat, a fizetős DLC-k mellett ingyenes frissítésekkel bővítsék a tennivalók kínálatát.

Hirdetés

Mától használhatjuk a küldetésszerkesztőt, melyet egy önálló alkalmazásként tettek elérhetővé a játék hivatalos oldalán, és mától mindenki ingyen használhatja. Megadhatjuk az ellenfelek pozícióját és számát, meghatározhatjuk a szereplőket, valamint azt, hogy mit mondjanak. Elágazásokat alkalmazhatunk, egész komplex questeket rakhatunk össze, melyeket aztán megoszthatunk másokkal. Mindebből ízelítőt ad az alábbi videó.

Az indulásban egyébként tutorial videók és leírások segítenek, ezeket szintén a linken találjátok.

Kiderült továbbá az, hogy ősztől lesz elérhető a Discovery Tour mód az Odyssey minden tulajdonosának ingyen, illetve azoknak, akik csak történelemleckére vágynak, a játéktól különállóan is elérhetővé teszik. Ez a mód hasonló lesz ahhoz, amit az Originsnél láthattunk, megismerhetjük az ókori Görögország múltját.

Mostantól csak a játékosokon múlik, mennyi órát fogunk tudni még új tartalmakkal eltölteni a játékban. Hajrá, alkossatok valamit ti is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)