Hirdetés

Assassin's Creed: Origins - új képeken a részletes képességfa

|

A következő Assassin's Creed még jobban elkanyarodik majd RPG irányba, mint a sorozat korábbi részei, ami nem feltétlenül baj.

Hirdetés

Számos más ígéretes játék között az Xbox előadásán debütált hivatalosan a Ubisoft új alkotása is, ami ezúttal az ókori Egyiptomba kalauzol el minket. A főhős Bayek egy vérbeli harcos lesz, ráadásul egy küzdelem kimenetele már nem csak azon fog múlni, hogy időben tudunk-e hárítani és visszatámadni.

A fejlesztők is megerősítették, hogy az Origins egy akció-RPG cím lesz, és a most megjelent képek is ezt bizonyítják. A képességfán három specializáció, a Warrior, a Hunter és a Seer közül tudunk majd választani, és mindegyik más-más bónuszt ad. Míg az első az erőt és a közelharci tudásunkat növeli, addig a második az íjászatra van jótékony hatással, az utolsó pedig egyfajta speciális ág, ami az asszaszin képességeinken javít.

A lenti galériában ti is megnézhetitek a képeket, és ugyan elég valószínű, hogy a megjelenésig átdolgozzák ezt a részt a készítők, jó látni, hogy próbálnak kicsit mélyebb játékmenetet adni az új Assassin's Creednek.

Az Assassin's Creed: Origins megjelenése október 27-én esedékes PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)