Hirdetés

Avatar: The Game - Hamarosan érkezik a prezentáció

|

Friss információval szolgálhatunk a decemberben megjelenő James Cameron filmet kiegészítő Avatarral kapcsolatban. ó

Hirdetés

Korábban beszámoltunk az Avatar: The Game háborús sztorijáról, valamint a Titanic rendezőjének erőfeszítéseiről, miszerint a személyéhez szorosan fűződő alkotással megálljt parancsolna a filmekhez mellékelt középszerű, gyatra játékok sorozatának.

Decemberben számíthatunk az Avatar: The Game megjelenésére, méghozzá PC, PlayStation, Wii, DS és PlayStation Portable marokkonzolokon, szerencsére hamarabb is belekóstolhatunk a fantasy köntösbe bújtatott akciójáték izgalmaiba, legalábbis videókon keresztül. A legfrissebb hírek szerint még ezen a héten nyilvánosságra hozzák az Avatar hivatalos bejelentésén rögzített felvételeket, így közelebrről is megismerkedhetünk a lelakatolt ajtók ragadt játékról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)