Hirdetés

Az Unreal Engine 4 demó az E3-on mutatja meg magát

|

Az UE 4 már a next-gen színvonalat hozza, kíváncsian várjuk!

Hirdetés

A Spike TV szerkesztőjének információja szerint az Unreal Engine 4 demó az E3-on lesz bemutatva, amiről Geoff Keighley egy twitter bejegyzésben informálta a nagyérdeműt. "Boldogan erősíthetem meg, hogy be fogjuk mutatni az Unreal Engine 4-et az E3 alatt! Vess egy pillantást arra, hogy milyen lesz a játékok következő generációja!"

A motor a következő generációs konzolokat, és a PC-ket célozza meg, így valóban igaz lehet, hogy olyat látunk, ami tetszeni fog. Mark Rein, az Epic CEO-ja még februárban tett egy olyan kijelentést, miszerint "az emberek nagyon meg fognak lepődni még ebben az évben, amikor megpillantják az Unreal Engine 4-et..." Remélhetőleg valóban így lesz, és abban is bízunk, hogy az Epic félelme alaptalannak bizonyul majd azt illetően, hogy a next-gen konzolok nem fognak tudni megbirkózni az új motorral.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)