Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - E3 Joker trailer

|

Az új Batman játék PlayStation 3 exkluzív Joker karaktere teszi tiszteletét az esti GSTV adásban.

Hirdetés

Batman bátyó komoly kalamajkába keveredik a legújabb játék során. A Batman: Akham Asylum egy csodálatos elmegyógyintézetben játszódik, ahol pajkos kis ápoltak törnek majd életére.

Mindennek hátterében természetesen Joker koma ármánya áll, aki botor módon azt képzeli, hogy néhány őrült maki, legyőzi a hősies bőregeret. Tudhatná, hogy aki kívül hordja az alsónadrágját, és mégsem az ápoltak között van számon tartva, legyőzhetetlen. Főleg ha elég sokszor menti az állást. No, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy itt van Joker, és vadabbul vigyorog, mint bármikor. Mellesleg a trailerrel együtt érkezett egy megjelenési dátum is: A Batman: Arkham Asylum augusztus 28-án érkezik az európai boltokba. Addigra mindenki szerezzen be cicanacit!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)