Hirdetés

Battlefield 1 - 44 perc vágatlan akció a hírességek livestreamjéből

|

A Battlefield 1-et bemutatni hivatott Squads livestream alatt folyamatosan váltogattunk a 64 játékos nézőpontja között, most viszont megnézhetjük az egész meccset is egy videós szemszögéből.

Hirdetés

Bár az EA Play után rendezett, nagyjából egy órás Squads közvetítésnek megvoltak a maga szervezési problémái, ha másra nem, legalább arra jó volt a stream, hogy rengeteg Battlefield 1 játékmenetet kaptunk belőle.

A netre már felkerült az eredeti felvétel, amit azért egy fokkal nehezebb követni, hiszen a különböző YouTuberek és hírességek képei között folyamatosan ugráltak a rendezők, de most egy újabb teljes videót kaptunk az eseményről. Valószínűleg a videósoknak megengedték, hogy mindent rögzítsenek, a LevelCapGaming csatornára pedig már fel is került a majdnem háromnegyed órányi Battlefield 1 multis gameplay, amiben több különböző karakterosztályt, fegyvert és járművet is láthatunk akció közben, úgyhogy mindenképp érdemes megnézni.

Mit gondoltok, a játékmenet alapján is megmarad a bejelentéskori hype körülötte?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)