Hirdetés

E3 2018 - ilyen lesz a Battlefield V kampánya

|

A Battlefield V: War Story több kisebb kalandban meséli el azt, amit korábban kampánynak hívtunk, most pedig ezt a játékmódot mutatta meg nekünk bővebben is a DICE.

Hirdetés

Már a Battlefield V előzetesünkben is olvashattátok, hogy a játék kampánya átveszi a Battlefield 1-ben megismert War Story rendszert, vagyis egy nagyobb és összefüggő sztori helyett több kisebb fejezetekre bontott kalandot mutat be nekünk a fejléesztőcsapat. 

Hirdetés

A War Storyk során a már unalomig ismételt második világháborús helyszínek helyett kevésbé agyonhasznált tájakra is eljutunk, így a DICE ígérete szerint megfordulunk többek között az Arktiszon, Norvégiában, a francia vidéki régióban és még számos helyen. Mindezt az EA Play-en csak pár képsor erejéig láthattuk, azonban a Microsoft konferenciáján bemutatott kedvcsinálóban végre bővebben is belenézhettünk a ránk váró izgalmakba: 

Nektek hogy tetszik a War Story? Jobb ez így, vagy egy hagyományos kampányt szívesebben láttatok volna a Battlefield V-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)