Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - kiszivárgott egy 12 perces gameplay videó

|

Pedig már nem kellett volna sokáig kibírni, mégsem sikerült titokban tartani az esti EA Play előtt a Star Wars Battlefront 2 legújabb videóját.

Hirdetés

Csupán órák választanak el bennünket a ma 21 órakor elrajtoló EA Play konferenciától, ahol jó eséllyel az alábbi videót is láthatjuk majd.

Nehéz szavakat találni arra, ami a videojátékos tartalmak kiszivárgása kapcsán történik a napokban. Lassan tényleg nem marad semmi érdemi információ az EA Playre és az E3-ra. Ezúttal a Star Wars Battlefront 2 régóta várt gameplay anyaga került fel a videomegosztókra. A felvételben feltűnik Darth Maul, Boba Fett és Rey is, valamint az előzménytrilógia droidhadserege és a klónkatonák is tiszteletüket teszik. Lessétek meg gyorsan, mielőtt törölnék a videót!

A Star Wars Battlefront 2 megjelenés november 17-én esedékes PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)