Hirdetés

Beatles Rock Band debut trailer

|

Körülbelül négyperces, rajzfilmszerű Beatles Rock Band bevezetővel indította útjára konferenciáját a Microsoft.

Hirdetés

A bevezető képsorokat nyomban követte a hivatalos Beatles Rock Band trailer, valamint az újramixelt zeneszámok listája (melyeket megtekinthettek a videó után). Bejelentették a gombafejűek zenés produktumához tervezett, Abbey Road névre hallgató letölthető tartalmakat, melyet röviddel a Beatles Rock Band megjelenését követően hoznak forgalomba.

Szintén nyilvánosságra hozták az Xbox 360 exkluzív All You Need is Love mesterművet, a letöltésekből származó bevételeket jótékonysági célokra ajánlották fel. Későbbiekben Paul McCartney és Ringo Starr áradozott a Harmonix és az MTV koprodukciójában megszületett alkotásról, mindkét művész szerint gyönyörű grafikával rendelkezik a virtuális hasonmásukat felvonultató Beatles Rock Band.

1) I Saw Her Standing There
2) I Want to Hold Your Hand
3) I Feel Fine
4) Day Tripper
5) Taxman
6) I Am The Walrus
7) Back in the USSR
8) Octopus's Garden
9) Here Comes The Sun 10) Get Back

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)