Hirdetés

Szavazz: neked hogy tetszett a Bethesda előadás?

|

Bethesdaland egy csodás hely, tele remek játékokkal - ez derült ki a Bethesda E3-as konferenciáján. Itt az ideje, hogy elmeséljétek, nektek mennyire jöttek be a látottak.

Hirdetés

A Microsoft E3-as előadása utána is lehetőségetek volt szavazni arról, hogy tetszett-e a show, vagy esetleg tiszta szívből utáltátok a prezentációt. Most, hogy túl vagyunk a Bethesda szegmensén, ideje ismét feltenni a nagy kérdést.

Hála a szivárgásoknak, már a show előtt pontosan tudtuk, hogy jön az új Wolfenstein és a The Evil Within folytatása is, de a várt hatás így sem maradt el, minden új Bethesda címet tárt karokkal várunk, legyen szó akár a VR felhozatalról, vagy a már megjelent játékok bővítményeiről. Ezt a Bethesdaland körítést mindenesetre még szokni kell, néha túlzottan is fura volt a vidámparkos cukormáz. 

Nektek mi volt a kedvencetek a megvillantott játékokból? Meséljetek lent kommentek formájában, de előtte még gyorsan bökjetek rá a szavazásban a rátok illő válaszlehetőségre. 

E3-as híreinket megtaláljátok E3 aloldalunkon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)