Hirdetés

BioShock Infinite E3 demo: az első két perc!

|

Az Irrational Games közzétette a 15 perc hosszúságú E3-as gameplay első pár percét.

Hirdetés

A BioShock Infinite szó szerint tarolt az idei E3-on: összesen 75 díjat zsebelt be, olyan neves újságoktól és oldalaktól, mint pl. az IGN.com, vagy a Game Informer, olyan kategóriákban, mint "A show legjobbja", "Legjobb FPS", "Legjobb akciójáték", stb.

Már a rendezvény előtt lehetett tudni egy 15 perces gameplay videóról, amiről azt gondoltuk, nekünk is megmutatják. Végül néhány rövidebb mozgóképet kaptunk (About Sky-Lines, Factions at War, Tears - Windows to other Worlds).

Most viszont Ken Levine, az Irrational Games feje ebben a videóban jelenti be, hogy július 7-én érkezik a teljes, 15 perces játékmenet a Spike TV-re, ahol egy félórás BioShock Infinite műsort adnak le Levine mesterrel és Geoff Keighley-vel.

Ebben a két percben Elizabeth és az új főszereplő, Booker DeWitt egy szuvenírbolt rejtelmeit fedezi fel. A videóból kiderül, két hősünk folyamatosan interakcióba lép egymással, vicces párbeszédekkel színesítik majd a játékmenetet. Érdemes megfigyelni a hordó átkutatása után látható menüt, a (régebbi részekből ismerős) kasszafúrást, valamint a teljes HUD-ot: bal alsó sarokban az éppen aktív vigor, középen felül az életerő, jobb alul a lőszerkészletünk látható. Íme:

A BioShock Infinite megjelenése sajnos még odébb van, csak 2012-ben fedezhetjük fel Columbia lebegő városának rejtélyeit. Július 7-én viszont jön a 15 perces gameplay, addig is látogassatok el a "Nem" Hivatalos Magyar Rajongói Oldalra, a BioShock Centrumra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)