Hirdetés

E3 2016 - megérkezett a Bound új trailere

|

A God of War játékok csapata és a Plastic Studios közös projektjének második előzetese már jóval többet mutat a balerinás platformjátékból.

Hirdetés

Még decemberben jelentették be a Playstation 4-re készülő Boundot, melynek elkészítését a Sony Santa Monica teszi lehetővé, akik felkarolták a Plastic Studios csapatát. Míg előbbi a legújabb God of War játékon dolgozik, utóbbi egy igen érdekes platfromjátékot hegeszt, ami egy balerina képzeletének szürreális világába kalauzólja a játékost.

A Bound egy gyönyörű világban játszódik, ahol a játékos egy nő elméjében élheti át gyermekkorának emlékeit. Táncmozgások segítségével küzdhetjük le az akadályokat és járhatjuk be a hatalmas világot. A főhősünk érzelmekben gazdag története erős metaforákkal bontakozik ki a játék előrehaladtával.

A Bound Playstation 4-re fog érkezni, megjelenési dátumot viszont még nem tudunk. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)