Hirdetés

Brink - Jövőre halasztva

|

Kíváncsian vártuk, miként alázza a mezőnyt a koros, ám agyontuningolt id Tech 4 motort használó játék. Most várhatunk tovább.

Hirdetés

A Splash Damage újszerű FPS-e érdekes kis játéknak ígérkezik. Az én szívember már azzal belopta magát, hogy BZ neki köszönhetően fedezte fel a benne lakozó nőt. Bővebben a júniusi Gamestar Brink előzetesében olvashattok aranytorkú kollégánk revelációjáról.



Mint ismeretes, a játékot kiadó Bethesda kivitte az E3-ra is a kicsikét (a játékot és nem BZ-t), ám egyúttal be is jelentette, hogy az egyszer már szeptemberre módosított megjelenési dátum sajnálatos módon nem tartható. A Brink ennek következtében már nem fér be a karácsonyfa alá, legkorábban valamikor 2011 elején tehetjük rá a kezünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)