Hirdetés

Bungie - Szomorú búcsú a Halo: Reach

|

Szeptemberben búcsút int a Bungie a Halo sorozatnak

Hirdetés

„Ez egy szomorú búcsúzás a stúdió részéről." -mondta Joseph Tung producer zárt ajtók mögött az E3-on. „A csapat nagyon büszke a játékra. Bár mindig vannak dolgok, amiket abba kell hagyni, de úgy gondolom, hogy mindent, és még annál is többet tettünk a Halo: Reach-be."-tette hozzá.

Az E3-as bemutatón Tung elárulta továbbá, hogy a Halo: Reach nem fogja majd támogatni a Microsoft, újabban Kinect névre hallgató mozgásérzékelős technológiáját. Az ok, hogy az eszköz rendelkezésre állását megelőzően már másfél éve folytak a munkálatok, így az új technológiát gyakorlatilag lehetetlen lett volna utólag beépíteni a játékba. Illetve még egy érdekesség: a bemutatón demózott The Long Night of Solace küldetésben a Saber nevű űrhajókkal akár négyen, co-op módban is légi csatázhatunk majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)