Hirdetés

Capcom és Nintendo? Az idei E3-on nincs haverság

|

Bár korábban voltak olyan pletykák, amelyek szerint a Nintendo Capcom címekkel erősít majd az E3-as kínálatában, most már biztos: ebben az évben nincs nagy közös haverkodás.

Hirdetés

Nem csak a Wii U első játékfelhozatala a nagy kérdés az idei E3 előtt, sokan abban is reménykedtek, hogy a Capcom is tolja majd kicsit a Nintendo szekerét (akár a Wii U, akár a 3DS terén). Sajnos rossz hírünk van, ez most elmarad.

A remélt új Resident Evil 3DS játékot is szerettük volna látni, de az már biztos, hogy a Capcom az idei E3-on nem mutat be játszható demót Nintendo gépeket - tehát sem Resident Evil, sem Street Fighter, sem Monster Hunter Tri G nem várható.

Amit egyelőre tudni lehet, az csupán annyi, hogy a Capcom a Monster Hunter 4 és a Professor Layton vs. Ace Attorney című játékokat fejleszti 3DS-re, ezek várhatóan idén ősszel debütálnak majd a japán piacon. Szomorúak vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)