Hirdetés

E3 2019 - 18 percet nézhetünk meg a Controlból

|

A Remedy új játéka kapcsán pozitívak a visszajelzések, és az új előzetes segítségével ti is eldönthetitek, nektek való-e vagy sem.

Hirdetés

Július nem lesz nagyon izgalmas játékmegjelenések szempontjából, de augusztussal más a helyzet. Főleg a hónap végefelé jönnek majd olyan játékok, amikre érdemes lesz figyelni. Köztük van a Control is, az Alan Wake és a Quantum Break készítőinek újdonsága.

Hirdetés

Kétségtelenül egyedi lesz, erről már több trailernek köszönhetően is megbizonyosodhattunk, de az E3 2019-es demó a leginkább meggyőző. A GameSpot jóvoltából láthatjuk, amint először egy erősen akcentusos takarító beszélget a főhősnővel (akinek még a gondolatai is hallatszanak), majd mászkálás és akció következik. A játékban számos képességet használhatunk, lövöldözhetünk, és bejárhatunk egy szürreális építményt.

A megjelenés augusztus 27-ére várható, a PC-sek az Epic Games Store-ban fogják megtalálni. Akit ez kényelmetlenül érint, legalább a PC-exkluzív valós idejű ray tracingnek örülhet, melyet az alábbi, az Nvidia által kiadott előzetes demonstrál látványosan:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)