Hirdetés

Ilyen gépen futott a Cyberpunk 2077 az E3-on

|

A CD Projekt RED közösségi menedzsere elmondta, milyen vas dolgozott az E3-as demó alatt.

Hirdetés

A Microsoft konferenciáján levetített trailer mellett egy zárt ajtós bemutatóval is készült a CD Projekt RED az idei E3-ra, ahol három nap alatt, ahol valamivel több mint ezer újságírónak, influencernek és szakmabelinek mutatták meg a Cyberpunk 2077-et egy élő demó segítségével.

Hirdetés

A rajongók napok óta bombázzák kérdésekkel a csapatot, és bár sok részletet egyelőre nem osztottak meg, az most kiderült, hogy a játék PC-n futott a bemutató alatt, ráadásul nem is akármilyenen. A hivatalos Discord szerveren 'Alicja', a játék közösségi menedzsere osztotta meg a konfigot, amiben megbízott a csapat.

Processzor: Intel i7-8700K @ 3.70Ghz
Alaplap: ASUS ROG STRIX Z370-I GAMING
Memória: G.SKILL RIPJAWS V, 2X16GB, 3000Mhz, CL15
Videokártya: NVIDIA GEFORCE GTX1080Ti
SSD: SAMSUNG 960 PRO 512GB M.2 PCIe
Táp: CORSAIR SF600 600W

Ebből messzemenő következtetéseket nyilván nem érdemes levonni, hiszen a játék megjelenéséig még legalább egy, de inkább közel két év van hátra, ez idő alatt pedig rengeteget optimalizálnak majd a jelenleg pre-alfa stádiumban lévő játékon. Mindenesetre ez a hardver akkor is biztosan elég lesz, ha engem kérdeztek. A gameplay videót itt nézhetitek meg ti is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)