Hirdetés

Dátumot kapott a Ubisoft extrémsportos játéka, a Riders Republic

|

Olyan lesz, mint egy szétszteroidozott Steep, és új trailert is tudunk mutatni róla.

Hirdetés

Biztosan nem csak Paca az egyetlen, aki szép emlékeket dédelget a Steeppel kapcsolatban, a Riders Republicot pedig tulajdonképpen a hozzá hasonlóknak találták ki, hiszen lényegében ki fogja bővíteni annak a játéknak a koncepcióját.

Még többen adózhatnak majd még többféle extrém sportnak: lesz itt síelés, snowboardozás, szárnyasruhával való repülés, de akár motorozás és bringázás is. Lesz karriermód, és 6v6-os PvP meccsek, valamint online ligák ranglistákkal, szóval mindenki megtalálhatja majd a számításait. 

Hirdetés

Erre utal a Ubisoft Forwardon bemutatott pörgős trailer is, amely nem csupán azt prezentálta, hogy milyen játékmenetre számíthatunk a vállalat virtuális extrémsportos őrületétől (az 50 játékost támogató mód például lenyűgöző!), de leleplezte a napra pontos megjelenési dátumot is. Íme: 

A Riders Republic szeptember 2-án fog megjelenni egy bétát követően PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és Google Stadiára. Nektek felkeltette az érdeklődéseteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)